Informační a turistický portál města

V sobotu 26. ledna proběhnou komentované prohlídky IWalk

17.1.2019

Na tabletech a smartphonech účastníci zhlédnou výpovědi pamětníků vztahující se k těmto místům. Vašimi průvodci budou studenti GJAK zapojení do projektu IWalk Uherský Brod.

V sobotu 26. ledna 2019 proběhnou komentované prohlídky ve dvou časových termínech:

KDE: Sraz je vždy v uvedenou hodinu u pošty na rohu ulic Bří Lužů a Tkalcovská.

KDY:
1. dopolední termín
10:00 - 11:30

2. odpolední termín
13:30 - 15:00

Registrační formulář pro přihlášení naleznete ZDE

Počet účastníků je z kapacitních důvodů omezen. Podmínkou účasti je předchozí registrace. Komentovaná prohlídka je zdarma.

*************************************************************

Máte smartphone nebo tablet s operačním systémem Android nebo IPhone? Pomozte nám navýšit kapacitu účastníků prohlídek tím, že si stáhnete aplikaci IWalk.

Návod na stažení ZDE

Nová verze umožňuje, aby si účastníci komentovaných prohlídek v předstihu stáhli veškeré potřebné materiály do svého smartphonu či tabletu a videa a fotografie a během komentované prohlídky je sledovali offline, což nijak nezatíží datové připojení.

Postup stažení IWalk Uherský Brod:
1. Nainstalujte si z výše uvedeného linku aplikaci
2. Otevřete aplikaci
3. Vyberte: Česká republika/Uherský Brod
4. Kliknutím na logo mráčku na panoramatické fotce spustíte download všech textů, fotek a videí (chvíli trvá, doporučuji během připojení na wifi ať nezatížíte data)
5. Pročítejte texty, prohlížejte fotografie a sledujte videa

Tento vzdělávací projekt vznikal v letech 2017-2018, aby u příležitostí 75. výročí tří transportů Židů z Uherského Brodu a širokého okolí tyto tragické události připomněl. Více se o IWalk Uherský Brod můžete dozvědět ZDE